Integritetspolicy

Din integritet är viktig för oss. För att bättre skydda din integritet tillhandahåller vi detta meddelande för att förklara vår online- och informationspraxis och om hur informationen samlas in och används. För att göra detta meddelande lätt att hitta, gör vi det tillgängligt på vår hemsida och vid varje punkt där personligt identifierbar information kan begäras.

VILKA VI ÄR

Vår hemsideadress är: https://florbergerterapi.se

INFORMATION VI SAMLAR IN

Detta gäller all information som samlas in på vår webbplats. De typer av personuppgifter som samlas in på dessa sidor är:

  • Namn
  • E-postadress

HUR VI ANVÄNDER INFORMATIONEN

Vi använder den information du lämnar om dig själv för att kunna slutföra din förfrågan. Vi delar inte denna information med externa parter utom i den utsträckning som krävs för att slutföra förfrågan.

Vi använder returadresser för att svara på det e-mail vi mottar. Sådana adresser används inte i något annat syfte och delas inte med utomstående parter.

Slutligen använder eller delar vi inte personligt identifierbar information som tillhandahållits till oss på nätet på sätt som inte är relaterat till det som beskrivs ovan. Vi ger dig också möjlighet att välja bort eller på annat sätt förbjuda sådana orelaterade användningar.

KONTAKT

Om du har andra frågor angående denna integritetspolicy, undrar vilken information vi har om dig eller vill att all information om dig tas bort, använd kontaktformuläret på denna hemsida för att skicka ett meddelande.

Med vänliga hälsningar
Florberger Terapi & Hälsa